top of page
317507635_1273281053520395_7460394739984001889_n.jpg

SKAPARHELG I VÅRENS FAMN

15-16 april 2023

Vi bjuder in dig syster till en kreativ helg i gemenskap på den vackra gamla gården Naloma i nordvästra Roslagen.


Varvat med meditation, skogsbad och berättelser kring lägerelden kommer vi att utforska det rituella måleriet och skapandet.


Till trolltrummans slag landar vi in i skogens lugn och släpper taget om allt det som drar oss från nuet. Vi låter prestationen och prestigen rinna av oss och välkomnar den intuitiva, villkorslösa och nyfikna kreativiteten. I naturen samlar vi in verktygen till vårt skapande. Det kan vara grenar, kottar eller kanske vårens första blommor. På loftet ovanför smedjan väntar sedan ett vackert och kreativt rum med målardukar, penslar och färger.


Här är du trygg och välkommen att släppa fram din kreativitet så som den vill komma genom just dig. Vad händer om du kastar färg på en duk? Eller målar med lingonris? Tillsammans ger vi oss ut på en upptäcksresa i rituellt skapande.


På kvällen samlas vi kring elden i tipin för att ta del av sharing, cacaoceremoni och sagoberättande med de nordiska gudinnorna i fokus. Under söndagen kliver vi åter igen in i skapandet varvat med skogsbad och meditation.


Vi kommer att röra oss i naturen så se till att ha kläder efter väder.


Start lördagen 15 april, incheckning klockan 09.00 samling utanför tipin 09.50 för välkomstceremoni.

Efter avslutningsfika skils vi åt senast klockan 18.00 söndagen 16 april.Inga förkunskaper behövs, bara ett nyfiket och äventyrligt sinne. Du behöver vara fri från allvarlig psykisk sjukdom och missbruk för att delta i retreatet.


Investering: 2800 kr/person. Begränsat antal platser. Då ingår sängplats (medtag egna lakan), samtliga vegetariska måltider och allt målarmaterial.

Vill en checka in redan på fredagskvällen är en välkommen från kl 17 till en kostnad av 450 kr. Då ingår ingen middag men frukost på lördagsmorgonen.


Avbokningsregler: Avbokar du senast två veckor före kursstart får du 50% tillbaka av pengarna, efter detta datum återbetalas denna summa mot uppvisande av läkarintyg.

Anmäl dig såhär: 

skicka ett mail till maria.tonring@gmail.com


Vi ser fram emot att mötas Maria & Frejdis

Workshops: Om
bottom of page